Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Stripper Kabel Dompet kabel

Kategori produk dari Stripper Kabel Dompet kabel , kami produsen khusus dari Cina, Stripper Kabel Dompet kabel , Armner kabel Stripper pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kabel kabel Stripper R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Daur-ulang Strip Kabel Armored Wiring

Unit Price: USD 1000 - 1100 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 1100 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 100pcs

nglereni kabel lan mesin stripping Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium kanthi inti baja), kabel kapal selam, kabel voltase dhuwur, kabel optik, kabel inti tunggal, kawat warata, kawat...
Digunakake Mesin Coping Kawat Tembaga Listrik

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Insulasi Strip Saka Kawat Tembaga

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga Ferrous

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Piranti Kabel kabel Aluminium Armored Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel...
Mesin daur ulang kabel kabel tembaga

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin tembaga kabel tembaga Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
Kabel Telepon Mesin Mesin

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Kabel Kabel Tembaga Kabel Kanggo Daur-ulang

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Tembok Kawat Stripper Kawat

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Copter Wiring Copter Wot Copper

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Kabel kabel Stripper kabel kabel otomatis

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

alat stripping kabel Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni...
Tembaga kabel Stripping Machine kanggo didol

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin kanggo narik kawat tembaga Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
Mesin Stripping kabel India Kanggo Dijual

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

kabel listrik Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni kacepetan...
Mesin Ngawat lan Kawat Mesin

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

tembaga daur ulang Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni...
Mesin Larik Kabel otomatis

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin kabel lan kabel Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Daya: 4KW / 5.5KW, 220V / 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm....
Mesin Daur-ulang Kabel Tembaga

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin daur ulang logam Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni...
Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

sewa mesin kabel stripping Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, energi energi ACSR (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam, kabel voltase tinggi, kabel optik, kawat inti tunggal, kawat warata, kabel...
Mesin Larik Kabel Listrik

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

kethokan logam kanggo awis Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, energi energi ACSR (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam, kabel voltase tinggi, kabel optik, kawat inti tunggal, kawat warata, kabel...
Mesin Copitter kabel Copper

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin stripping kabel Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, energi energi ACSR (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam, kabel voltase tinggi, kabel optik, kawat inti tunggal, kawat warata, kabel baja....
Mesin Tembok Kawat Copter Kencan Dijual

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

rereged kawat kanggo tembaga Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium kanthi inti baja), kabel kapal selam, kabel voltase dhuwur, kabel optik, kabel inti tunggal, kawat warata, kawat baja....
Mesin Tembok Kawat Granulator Kawat

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

alat tembaga kabel stripping Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
Granulator Wire Kanggo Didol

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

sale mesin kabel stripper Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....

China Stripper Kabel Dompet kabel Supplier

Stripper Kabel Dompet kabel

cable slitter

Akeh proyek ndandani omah utawa bangunan omah bakal kakehan bahan sing dibuwang utawa ekstra.


Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang,


nanging kawat tembaga berharga minangka logam kethokan lan bisa didaur ulang kanggo nyedhiyakake sawetara dolar tambahan lan mbantu lingkungane.


Nanging, kawat tembaga paling terisolasi nganggo mesin plastik lan kadhangkala kudu diudani sadurunge bisa digawa menyang pusat daur ulang lokal.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki