Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Stripper Kabel Dompet kabel

Kategori produk dari Stripper Kabel Dompet kabel , kami produsen khusus dari Cina, Stripper Kabel Dompet kabel , Armner kabel Stripper pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kabel kabel Stripper R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
digunakake kabel kabel kabel tembaga kabel stripping

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
mesin tungku kabel tnt

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
alat tali kabel paling apik

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
jampel kabel stripping kanggo scrap

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
mbuwang kabel telpon

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
jampel penebat saka tembaga kawat

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kawat tembaga kanggo daur ulang

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
Striping Strip

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
sabuk kawat ukur cilik

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
dhewe nyetel kabel kabel

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
dodolan kabel nyaring mesin

Unit Price: USD 700 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 700 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
layanan daur ulang ferrous

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Piranti Kabel kabel Aluminium Armored Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel...
Mesin Jalur Listrik Junky

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

kabel splical optik Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni...
Tembaga Granulator

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

kabel stripper kabel Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni...
mesin mesin tembaga

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

alat tembaga kabel stripping Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
mesin daur ulang tembaga

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin tembaga kabel tembaga Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
kawat granulator didol

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

sale mesin kabel stripper Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
tembaga kawat granulator didol

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin kabel kabel listrik Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
Daur ulang kabel tembaga daur ulang

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

nglereni kabel lan mesin stripping Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel...
Otomatis kabel kabel

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

alat panyiraman kabel Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni...
kabel stripping machine kanggo didol

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin kanggo narik kawat tembaga Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....

China Stripper Kabel Dompet kabel Supplier

Stripper Kabel Dompet kabel

cable slitter

Akeh proyek ndandani omah utawa bangunan omah bakal kakehan bahan sing dibuwang utawa ekstra.


Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang,


nanging kawat tembaga berharga minangka logam kethokan lan bisa didaur ulang kanggo nyedhiyakake sawetara dolar tambahan lan mbantu lingkungane.


Nanging, kawat tembaga paling terisolasi nganggo mesin plastik lan kadhangkala kudu diudani sadurunge bisa digawa menyang pusat daur ulang lokal.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki