Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe

Kita minangka mesin produsen stripping kabel utama lan ekspor ing China.

Perusahaan sing ana ing Taizhou City, Provinsi Zhejiang.


We spesialis ing Pabrik mesin tembaga / aluminium kabel tembaga, scrap kabel wire misahake lan mesin daur ulang.

Kita fokus ing cara mekanik kanggo ndaur-ulang lan nggawe kabel kabel kethokan sing kapisah, nyegah polusi udara lan polusi sekunder.

Daur ulang mekanik, Daur ulang maksimal, Daur-ulang Kula, Mesin kanggo DIY.

Solusi Ultimate kanggo Kabel Kabel Karikis.


Kita wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001: 2000 kanggo njamin kualitas produk,

duwe sertifikat TUV CE kanggo mesin ekspor menyang pasar Eropa.


Sambutan pelanggan domestik lan internasional kanggo kunjungan pabrik lan tatanan komunikasi!

Tipe Bisnis : Manufacturer , Trade Company , Distributor/Wholesaler , Service

Produk Range : Environment Protection Device , Other Metal Processing Machinery , Cable Tools

Produk / Layanan : Wiring Kencel , Mesin Penyambungan kabel , Peralatan Processing Kabel , Alat Strip Tembaga , Granulators Daur ulang Wire , Pemisah Kabel Kabel

Total Karyawan : 101~200

Ibukutha (Million US $) : USD50000

Taun Established : 2009

Certificate : CE , ISO9001 , VDE

Alamat Perusahaan : Xiaochou Village,Tongyu Street,Luqiao District, Taizhou, Zhejiang, China

moreCompany Capacity
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Rata-rata Lead Time : Peak season lead time:0
Off season lead time :0

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$10 Million - US$50 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 71% - 80%

Pasar Utama : Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :2

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

Pabrik Lokasi :Xiaochou Village,Tongyu Street,Luqiao District

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki