Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8615990659864
Ngobrol Saiki
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Kita minangka produsen lan pengekspor mesin stripping wire ing China.

Perusahaan sing dununge ing Kota Taizhou, Provinsi Zhejiang.


Kita duwe spesialisasi ing pabrik mesin pelucutan kawat tembaga / aluminium, kawat kabel sisa lan mesin daur ulang.

Kita fokus ing cara mekanik kanggo daur ulang lan misahake kabel kabel kethokan, nyegah polusi udara lan polusi sekunder.

Daur ulang mekanik, Daur ulang maksimal, Daur-ulang, Mesin kanggo DIY.

Solusi Ultimate kanggo Wire Cable Scrap.


Kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2000 kanggo njamin kualitas produk,

duwe sertifikat TUV CE kanggo ngekspor mesin menyang pasar Eropa.


Sambutan panggilan pelanggan domestik lan internasional kanggo kunjungan pabrik lan pesen komunikasi!
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Kita minangka produsen lan pengekspor mesin stripping wire ing China.

Perusahaan sing dununge ing Kota Taizhou, Provinsi Zhejiang.


Kita duwe spesialisasi ing pabrik mesin pelucutan kawat tembaga / aluminium, kawat kabel sisa lan mesin daur ulang.

Kita fokus ing cara mekanik kanggo daur ulang lan misahake kabel kabel kethokan, nyegah polusi udara lan polusi sekunder.

Daur ulang mekanik, Daur ulang maksimal, Daur-ulang, Mesin kanggo DIY.

Solusi Ultimate kanggo Wire Cable Scrap.


Kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2000 kanggo njamin kualitas produk,

duwe sertifikat TUV CE kanggo ngekspor mesin menyang pasar Eropa.


Sambutan panggilan pelanggan domestik lan internasional kanggo kunjungan pabrik lan pesen komunikasi!
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki